MAGNÉZIUM-375 DIREKT+ B-komplex granulátum
C-Vitamin
362
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-362,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

MAGNÉZIUM-375 DIREKT+ B-komplex granulátum

Magnézium, B-komplex tartalmú étrend-kiegészítő készítmény

Tartsa egyensúlyba az izmok és az idegrendszer működését

Testünk úgy működik, hogy jelezi ha valami nincs rendben vele. Minden változás amit észlelünk valamit jelent, csak meg kell tanulni felismerni ezeket. A kevés mozgás és a megterhelő munka ahhoz vezet, hogy sok ember kimerültnek, fáradtnak és kedvtelennek érzi magát.

Mit kell tudni?

A magnézium a negyedik leggyakoribb ásvány az emberi szervezetben. Ennek körülbelül 50%-a a csontokban van. Az emberi testnek több mint 300 biokémiai reakcióra van szüksége. A legkiemelkedőbb szerepe a magnéziumnak az emberi szervezetben az izmok összehúzódásában, az idegimpulzusok átvitelében, a csontok mineralizációjában ezek létrehozásában és az energia továbbításában van. A magnézium a szervezetből nagyrészt a vizelettel távozik, kisebb részben a széklettel. Két mechanizmusa van a szervezetbe való bevitelnek: az aktív hordozók átvitelét kisebb magnézium mennyiségek bevitele jellemzi és a diffúziós melyet nagyobb mennyiség bevitele jellemez.

MAGNÉZIUM-375 DIREKT ajánlott

• amennyiben fáradt és kimerült

• az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a normál izom és szívműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Alkalmazási javaslat:

Felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek: 1 tasak/nap

 

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

A tiamin (B1-vitamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

A riboflavin (B2-vitamin), niacin, pantoténsav, B6-vitamin, folát  (folsav) és B12 -vitamin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás

csökkentéséhez.

A biotin és tiamin részt vesz a normál energiatermelúőanyagcserefolyamatokban.