FEROHEL - Málnaízesítésű vas tartalmú étrend-kiegészítő készítmény
C-Vitamin
354
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-354,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

FEROHEL® oldat

Málnaízesítésű vas tartalmú étrend-kiegészítő készítmény

Vaspótlás várandós és szoptatós kismamák valamint iskolás gyerekek számára

Folyamatosan fáradt vagy kimerült? A vas része a hemoglobinnak, amely felelős a szervezet oxigén ellátásáért. A vashiányos emberek gyorsan elfáradnak, mert a testnek oxigénre van szüksége. Hogy a szervezetünk minél jobban tudja felhasználni a vasat, nem elegendő a helyes táplálkozás és a tápanyagokban gazdag élelmiszerek bevitele, de fontos az is hogy hogyan, azaz hogy milyen élelmiszert mivel kombinálunk.

Mit kell tudni?

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéséhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez, ezáltal csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget is. Fokozott vasszükséglet áll fenn serdülőkorban, aktív menstruációs időszakokban, terhesség és szoptatás idején valamint intenzív sportolás során. A vas fontos a hemoglobin-képződés mely az oxigén szállításáért felelős a szervezet összes sejtjébe így az agyban is.

FEROHEL® ajánlott

• vas pótlására nőknek, várandós és szoptatós kismamáknak, iskolás gyerekeknek, de alkalmazható idősek számára is

Alkalmazási javaslat:

Iskolás korú gyermekek számára 10 ml oldat fogyasztása javasolt napi egyszeri alkalommal egy pohár gyümölcslében feloldva. Felnőtteknek, várandós és szoptatós kismamáknak 15 ml oldat fogyasztása ajánlott napi egyszer, reggelente egy pohár gyümölcslében feloldva.

A vas hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez és a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban. A FEROHEL® oldat ideális forma azok számára, akik nehezen nyelik le a különböző tabletta és kapszula formában megtalálható készítményeket, málnaízesítése révén pedig kifejezetten ajánlott gyermekeknek.