CENTRAVIT PRENATAL - étrend-kiegészítő készítmény.
C-Vitamin
336
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-336,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

CENTRAVIT® PRENATAL tabletta+kapszula

Vitaminokat, ásványi anyagokat és Omega 3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Várandós és szoptató anyáknak és gyermekvállalást tervező nők számára.

Csökkentse a fáradtságot a terhesség alatt

A fáradtság a terhesség alatt gyakori jelenség. Azonban ez egy érthető dolog, hiszen a baba növekedése sok energiát von el a szervezettől. A fáradtság és a kimerültség elsősorban a terhesség első hónapjaiban jelentkezik, amikor a test megpróbál alkalmazkodni a nagy változásokhoz.

 

 

Mit kell tudni?

A legtöbb nő nem vesz magához elegendő folátot az élelmiszerekkel, abban a fontos időszakban-mielőtt rájönnek hogy terhesek. Ez az az idő, amikor a megfelelő folát bevitel rendkívül fontos. Ezért a nőknek a gyermekvállalási időszakban ajánlott napi szinten a folsav bevitel. A folsav bevitel növeli az anya folát szintjét. A terhesség első szakaszában mennek végbe a létfontosságú fejlődési folyamatok, és a hatodik hétre zárul le a magzat velőcsöve. Ehhez elengedhetetlen, hogy a magzat kellő mennyiségű folsavhoz juthasson a véráramon keresztül, mivel a folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Szükséglete a várandósság idején kb. duplájára nőhet. Nők akik a terhességet tervezik, legkevesebb 400 μg folsavat kell hogy magukhoz vegyenek, legalább a fogamzás előtti egy hónapban, és ezt folytatni a terhesség tizenkettedik hetéig. A folsav hozzájárul a mellszövetek növekedéséhez a terhesség alatt.

DHA bevitel hozzájárul a magzat normál agy és szem fejlődéshez a csecsemők az anyatejjel szoptatás útján jutnak hozzá. Információ a terhes és szoptató nők számára: jótékony hatás érhető el 200 mg. DHA napi beviteltol az ajánlott omega-3 zsírsavak felnottek számára eloírt dózissal, ami 250 mg DHA-t és EPA tartalmaz.

A C-vitamin és a vas hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

CENTRAVIT® PRENATAL ajánlott:

• várandós és szoptató anyáknak

• gyermekvállalást tervező nőknek

• fáradság és kimerültség esetén

Alkalmazási javaslat:

Várandós és szoptató anyáknak és gyermekvállalást tervező nők számára napi 1 kapszula és 1 tabletta a főétkezés után.

AZ ANYA SZERVEZETÉBŐL VAGY AZ ANYATEJBŐL FELVETT DOKOZAHEXAÉNSAV (DHA) HOZZÁJÁRUL A MAGZAT ÉS AZ ANYATEJJEL TÁPLÁLT CSECSEMŐ MEGFELELŐ AGYI FEJLŐDÉSÉHEZ ÉS SZEMÉNEK MEGFELELŐ FEJLŐDÉSÉHEZ.

Információ várandós és szoptató anyáknak: kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav – EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.

A KIEGÉSZÍTŐ FOLSAVBEVITEL NÖVELI AZ ANYAI FOLÁTELLÁTOTTSÁG SZINTJÉT. AZ ALACSONY ANYAI FOLÁTSZINT A FEJLŐDŐ MAGZAT VELŐCSŐ-ZÁRÓDÁSI RENDELLENESSÉGE KIALAKULÁSÁNAK KOCKÁZATI TÉNYEZŐJE.

A célcsoport a fogamzóképes korú nők, akiknél jótékony hatás napi 400 μg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsavbevitellel érhető el. A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. A C-vitamin és a vas hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

A CENTRAVIT® PRENATAL egy tablettájában 16 féle vitamin és ásványi anyag található, egy kapszulában pedig 400 mg koncentrált mennyiségu halolaj, amely Omega-3 zsírsavakat tartalmaz.